Beeld

Derde jaar

In het eerste semester van het tweede jaar heb ik meegewerkt aan een groepsopdracht met betrekking tot media en lichaam. De maakbaarheid van schoonheid en de plastische chirurgie hebben we onder de loep genomen, wat resulteerde in ‘La Clinique d’Abnormale’ (c’est le petit, c’est le colossale, c’est le clinique d’abnormale), een ‘schoonheidskliniek’ waar hangbuiken de muren verfraaien, huidaandoeningen en rimpels te koop zijn en geopereerd wordt met kinderspeelgoed.

Het tweede semester heb ik onderzoek gedaan naar werk waarvan het geluid de basis vormt. Eerst heb ik verschillende filmpjes gemaakt van eigen beeldmateriaal, en heb daarbij het geluid als leidraad genomen. Eerst een filmpje van mezelf bij een bevroren meer, met een tamelijk melancholisch melodietje er bij. Daarna een filmpje van mijn broertje die zichzelf regelmatig filmt.

Als eindproject heb ik mijn opa en oma als onderwerp gekozen. Ik heb de film losgelaten en ben overgegaan op fotografie. Opgenomen telefoongesprekken, gecombineerd met mijn eigen zangstem, begeleiden onderstaande foto’s.

 

Tweede jaar

Hieronder een aantal werken die ik bij beeldstudie en beeldproject heb gemaakt.

portretten op sheet tussen plexiglasarmillaarmilla detailportret gipsy naalden met draad verbondenkoerta met quoteseindwerken portrettenSingaporean girlgipsy girlportret opaportret pailletjesportret belletjesutopie/distopieutopie/distopie hakenkruis

Advertenties

 
%d bloggers liken dit: